OM OSS

Kompetens, flexibilitet och erfarenhet är några av orden som kännetecknar Servicefabriken, oss kan du alltid lita på. Vi vänder oss till privata kunder som behöver hjälp med hantverksjobb, montering av olika typer av möbler och inredning. Vi erbjuder också tjänster inom trädgård.

Varför skall du anlita Servicefabriken?
Vi har lång erfarenhet och vårt mål är alltid att ge dig bästa service så att du blir nöjd. Vi håller alltid det vi lovar och att anlita oss är lönsamt. Vi är godkända av Villaägarnas Riksförbund.

Betalningssätt
Betalning sker mot faktura 7 dagar netto. För arbeten som medger skattereduktion där överenskommelse om reducering enligt fakturamodellen gjorts betalar man 50 % av arbetskostnaden för rut-arbeten och 70 % för rot-arbeten och vi kräver Skatteverket på motsvarade belopp. Läs mer om rut eller rot. Är du osäker eller har frågor så kan du alltid kontakta oss så hjälper vi gärna dig.

Garanti
På Servicefabriken strävar vi alltid efter att göra ett bra jobb och göra våra kunder nöjda. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med ett uppdrag vi utfört ber vi dig att omgående meddela oss så att vi får en chans att förstå var vi har brustit, korrigera fel och åtgärda eventuella brister.

Om olyckan är framme
Alla våra uppdrag är försäkrade via Länsförsäkringar.