SAGT AV VÅRA KUNDER

OLja trädäck och diverse målerijobb

"Servicefabriken gav ett mycket ärligt och seriöst intryck, i en bransch där alla inte verkar sträva efter att följa regelverket. Det värdesätter vi. Kommunikationen var enkel. Allt gick smidigt och effektivt, med ett bra slutresultat. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Servicefabriken Malmö!"
/Ida & Stefan

Montering av köksskåp och hyllsystem

"Snabba svar, proffsigt genomfört och hjälp med precis det jag behövde. Glad att jag fick praktisk hjälp med det som behövdes göras, men också hjälp med tankar kring hur det skulle genomföras. Rekommenderas starkt, alla tummar upp"
/Sofia

Byte av brädor på soldäck

"Servicefabriken var toppen, så toppbetyg från mig. De bytte brädor på vårt soldäck, det var bra kommunikation, snabbt, snyggt och effektivt gjort. Vi kommer absolut vilja anlita dem igen"
/Viktorija

Montering kontorsinredning

"Vänligt, trevligt och proffsigt bemötande. Snabb återkoppling och bokning av tid. Noggrannhet, glada skratt och superproffsiga. Väldigt nöjd och skulle absolut rekommendera andra att anlita Servicefabriken Malmö"
/Mari

Upphängning av spegel, tavla och lampor

"Vi har anlitat Servicefabriken vid två tillfällen och kan inte se att vårt samarbete med dom är slut här. Första gången för upphängning av en väldigt stor och tung (40kg) spegel, samt en gigantisk tavla. Andra gången hjälpte dom oss att få upp två lampor i vårt 6m höga tak. Båda jobben uppfyllde de kraven och önskemålen vi hade. Özcan är så där naturligt professionell och härlig som man som alltid hoppas hantverkaren ska vara, men sällan är. Prissättningen är bra och transparent, skulle det dyka upp något på vägen som förändrar priset, te.x ställningen som behövde hyras för vårt tak då vanlig stege inte var möjligt att använda, så får du som kund reda på det i förväg och inte via fakturan. Jag kan varmt rekommendera Servicefabriken, det är garanterat inte sista gången vi anlitar dom."
/Adrielle

Montering av tv på vägg

"Allt gick väldig smidigt, jag är mycket nöjd och skulle absolut anlita dem igen. Vill ge dem bästa betyg."
/Susanne

Beskärning av äppelträd

"Tack för ett bra arbete med mitt äppleträd, fint och luftigt med plats för mycket frukt. Snabbt på plats och ett kanonfint resultat till ett oslagbart pris. Städat och snyggt efteråt uppskattas mycket. Många plus."
/Hans

Montering utav skåp och hyllor på vägg

"Allting gick bra. Vi blev definitivt nöjda med resultatet. Dom var mycket professionella och visste exakt vad som skulle göras. Priset var rimligt, vi skulle absolut anlita dom igen. Vi ger Servicefabriken bästa betyg."
/Richard

Montering utav panel med hyllor

"Kanonfint. Positivt överraskad av resultatet, sakkunniga och lyhörda. Resultatet var över förväntan! Planerar att ta hjälp igen."
/Mattias

Ommålning av lägenhet

"Vi blev väldigt nöjda med arbetet samt servicen. Upplevdes som väldigt kunniga och ärliga när det gällde kostnad och längden på arbetet. Slutresultatet är vi väldigt nöjda med och vi funderar definitivt att anlita dem igen. Vi ger dem en femma i betyg."
/Ercan

Montering av nya trösklar

"Hög kompetens och bra service."
/Peter

Uppsättning av spegel och lampa, samt målning av väggar

"Väldigt bra service, kunnig och trevlig hantverkare. Slutresultatet blev väldigt bra, skulle absolut samarbeta med dem igen."
/Robin

Skötsel utav trädgård

"Dom är väldigt förstående, duktiga och gör gärna det där lilla extra utan att vi behövde be om det. Vi blev väldigt nöjda och skulle gärna anlita dem igen."
/Anonym